2013-09-05 08:31:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Fárasztó nap áll ön előtt

Napi horoszkóp szeptember 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem a külvilágnak kellene megfelelnie, hanem elsősorban saját magának, ha boldogulni akar. Ehhez azonban tisztában kellene lennie a saját elvárásaival, céljaival. Hogy erre rájöjjön, ahhoz először el kell feledkeznie a külvilágról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A kedvesével kapcsolatos kételyei nem szűnnek meg a mai napon sem. Sajnos, mintha inkább gyarapodni látszanának. A féltékenykedésével azonban csak tovább ronthatja a kapcsolatukat. Nevetéssel elűzhető a rossz gondolat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön szereti a munkahelyét, és a munkáját is, mégis van valami, amivel nincs kibékülve. Ha a kötöttségeket már soknak találja, és szeretne több szabadságot kivívni magának, még ma beszéljen a főnökével! Vannak lehetőségei.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az egészségügyi problémákat már nem tagadhatja le maga előtt tovább. Ideje lenne a megfelelő orvoshoz fordulni. Ami most egy aprósággal elintézhető, a későbbiekben súlyosbodhat, ha elhanyagolja a kezelését.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön megszokta, hogy mindig az ön akarata érvényesül a párjáéval szemben. Ámde, habár ehhez már ő is hozzászokott, attól még korántsem szereti. Ha nem akar végleg despota lenni, ma kivételesen legyen végre engedékeny!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legyen ma ön a kezdeményező a szerelemben. A szavak sokat számítanak: fejezze ki az érzelmeit a kedvesének. Mondja el, hogy szüksége van rá, és hogy örömet okoz önnek a léte. A tettek is beszédesek, de szükség van a szavakra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Fárasztó nap áll ön előtt, nehezen viseli el a munkahelyi légkört. Az idegességet, a feszültséget a gyomrában is érezheti, ami emésztési problémákhoz vezethet. Ezért legalább az ebédjét ne az íróasztalánál költse el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön is tudja, hogy a kapcsolata sokszor megterhelő, hogy valamiben változtatniuk kellene. Nem biztos, hogy a szakítás az egyetlen lehetséges út. A közös jövőt azonban biztosan másfelé kell keresniük, mint azt eddig tették. Ma lehetnek ötleteik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Váratlan meghívást kaphat a mai napon. Egy baráti látogatás jól is jön önnek, végre kiöntheti a lelkét valakinek. Ennél többre is lehet módja azonban. A barátja révén új kapcsolatra tehet szert, amely fontossá válhat a jövőben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy régi baráttal való találkozása meglepő élményekkel gazdagíthatja. Talán nem is sejtette, hogy mennyire hiányzott önnek az illető, és hogy a távolság ellenére is mennyire hasonló a sorsuk. A közös múlt közös jövőt is jelenthet akár.

Napi horoszkóp


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Észre sem veszi, de egyre több időt tölt a munkahelyén. Vajon megbecsülik önt ott annyira, hogy így tegyen? És a napjait nem forgácsolja szét ez a sok robot? Ha a célt nem téveszti el, bármi jó, csak legyen saját célja!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: